Fundacja
Historia i informacje o Fundacji
Przychodnia
Macierzyństwo i Życie
 
Nauka Kościoła
Dokumenty
Naprotechnologia
Lekarze i instruktorzy

Grudzień, 2012

Pelplińskie Spotkania Duszpasterskie poświęcone rodzinie – relacja

18/12/12

Pelpin

17 listopada 2012 r. obyły się XIII Duszpasterskie Spotknia Pelplińskie.

Prelekcje:

  • Ks. Dr Andrzej Wachowicz. Aktualności Humanae vitae »słuchaj
  • Dr Barczentewicza pt. „Praktyka ginekologiczna nie musi kłócić się z nauką Kościoła. O pigułkach, planowaniu liczby dzieci i naprotechnologii” do odsłuchania tutaj: »słuchaj
  • Pytania i odpowiedzi »słuchaj

Zdjęcia: http://rodzinapelplin.pl/galeria/2012-spotkanie-doradcow.php

Upcoming Webinar with the International IRRM

10/12/12

Dr. Phil Boyle and Irish colleagues will be hosting another excellent installment of the International IRRM Grand Rounds series:

Dr Philip O’Dwyer will present on male factor infertility
(8 PM GMT (London), 3PM Eastern,Noon Pacific)
Więcej